Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Zakenkantoor Mees

Maak een afspraak

Persoonlijke ongevallenverzekering

Persoonlijke ongevallen Privé-leven

Deze omvat de ongevallen die men als persoon kan overkomen zoals de naam het zegt in het Privé-leven, zoals bijvoorbeeld thuis uitglijden in de badkamer en hierbij een teen breken, maar ook tijdens een uitstap met de fiets wanneer men door een olieplek wegglijdt in een bocht en hierbij zijn pols bezeert.

Deze ongevallenverzekering zal ook tussenkomen wanneer u als passagier of bestuurder gekwetst raakt ten gevolge van een verkeersongeval. Voor het besturen van motorfietsen dient evenwel een uitbreiding gevraagd te worden.

Persoonlijke ongevallen Verkeer

De ongevallen die men in het verkeer kan overkomen, worden gedekt door deze polis. Hier dient specifiek wel geselecteerd te worden of men alleen als bestuurder wenst verzekerd te worden, als inzittende (zonder de bestuurder) of alle inzittenden (inclusief bestuurder). Men kan deze verzekering persoonlijk afsluiten of kiezen om deze af te sluiten voor het ganse gezin, hetzij als bestuurder, hetzij in het verkeer (ook als fietser of voetganger). Zoals bij de Persoonlijke ongevallen Privé-leven dient hier wel een bijpremie betaald te worden indien men als bestuurder van een motor wil aanspraak maken op een vergoeding.

Persoonlijke ongevallen Beroep

Als zelfstandige is het belangrijk om op alles voorzien te zijn, dus ook voor de momenten waarop men door een arbeidsongeval zijn beroep niet zou kunnen uitoefenen. U zal dan ook beroep kunnen doen op deze verzekering om uw medische kosten te recupereren en een bijkomend inkomen te bekomen wanneer u uw beroep niet meer ten volle kan uitoefenen ten gevolge van een ongeval.